Betongsliping helt på kanten!

Schwamborn DSM250 er en av de mest allsidige gulvslipere vi vet om. Så nå ønsker vi å skryte litt av vår lille, store maskin. Vi har snakket med mange fagfolk innen gulvbehandling gjennom årene, og en ting de fleste er enige om er at Schwamborn DSM250 er den beste maskinen tilgjengelige på markedet.

Fleksibel og enkel i bruk

Slipehodet er svingbart og kan stilles i tre stillinger, høyre, venstre eller rett frem, og det flytende støvdekselet tilpasser seg automatisk til veggkonturen, noe som gjør kantslipingen både enkel og tidsbesparende. For å sikre et jevnt sliperesultat selv når det er uregelmessigheter i gulvet, har DSM 250 automatisk verktøyjustering (DIF-Diamond Floating Device) som gir et jevnere sliperesultat og samtidig reduserer maskinens vibrasjoner.

Allsidig og rikt utstyrt

Som standard har DSM 250 et Ø250 mm slipeskive med seks ETX-festemidler (Easy Tool Exchange) som lar deg raskt skifte verktøy og velge fra et stort utvalg av metallbundne diamantsegmenter for sliping. For polering er det en valgfri plate med borrelåsfester for Ø76 mm poleringsvalg med plastbundne diamantsegmenter. Fresefesteret med 24-stjerners lameller laget av sementert karbid forvandler DSM 250 til en effektiv overflatefresemaskin som også kan håndtere kantfresing.

dsm 250 fres
dsm 250 diamantsystem
dsm 250 kantsliper
Bruksområde

Vårt store utvalg av diamant- og karbidsegmenter som sammen med allsidigheten til DSM 250 gjør det mulig å bruke maskinen til alt fra gulvsliping av betong, sparkel, stein og terrazzo og som med god kapasitet fjerner f.eks epoxybelegg, termoplast, maling, lim og fyllstoffer, samt utjevner nivåforskjeller på bulkete eller skadede gulv.

Brukervennlig og komfortabel

DSM 250 er enkel å håndtere, ergonomisk designet slik at håndtaket lett tilpasses en komfortabel arbeidsstilling. Håndtaket er utstyrt med dødmannsgrep og er godt beskyttet mot vibrasjon. Plaststøvdekselet er flytende som gir bedre støvavsug og forenkler håndteringen. Maskinen har solide transporthjul og godt posisjonerte håndtak for maskin og manuell løfting. Motoren er utstyrt med overbelastningsbeskyttelse.

Som alle maskiner fra Schwamborn er DSM 250 pålitelig, robust og enkel å vedlikeholde.

Fordeler med DSM 250
  • Allsidig maskin som både er kantsliper og gulvsliper.
  • Det svingbare slipehodet gjør det mulig å jobbe i tre stillinger – venstre, høyre og rett frem.
  • Fritt flytende støvbeskyttelse som automatisk tilpasser seg veggkonturen under kantingen og sikrer støvfri sliping.
  • Automatisk justering av verktøyet gir jevnere sliperesultater og reduserer maskinens vibrasjoner.
  • Ergonomisk designet med justerbart håndtak og lave vibrasjonsverdier for rask og ukomplisert sliping av kanter uten slitasje på rygg og kne.
  • ETX og borrelås festemidler for raskt verktøyskifte og mulighet for montering av kuttere.
Egenskaper

Kantløs sliping av betong, avrettingsmasse, asfalt, regulering av ujevne gulv, fjern lim, fyllstoff, regulering av ujevn gulv.

Tekniske data
Motor1-fas, 230V
Motorens nettoeffekt2,2 kW
Arbeidsbredde Ø250 mm
Avstand til vegg ved sliping / polering0 mm
Dimensjoner, LxBxH850 x 380 x 900 mm
Vekt55 kg
Slipetrykk35 kg
Støvsugertilkobling Ø50 mm
Vibrasjonsakselerasjon (m/s2)< 2,5
Slipehjulets hastighet1450 rpm

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *