Om å bære en tung bør uten å løfte en finger

Vi er nå blitt forhandlere av Twinca minidumpere og er stolte over å kunne presentere en så solid og innovativ aktør for våre kunder. Twinca er en ledende produsent i markedet og det er en posisjon de har fått i rekordfart. I løpet av 5 år har de markert seg med solid kvalitet, fantastisk brukervennlighet og innovative løsninger. Twinca’s fokus har alltid vært å forbedre og forenkle operatørens hverdag og nå blir hele deres sortiment tilgjengelig for våre kunder.

Pentruder HFi –
Framtiden er lett og kraftfull

På Pentruder hviler man ikke på laurbærene men lytter til egne erfaringer, signaler fra bransjen samt endringer i lovverk angående arbeidsmiljø. Det kanskje største og mest synlige behov for endring når det gjelder retningslinjer fra EU har vært å produsere utstyr som er lett nok i forhold til nye forskrifter.

Pentruder på veien til suksess

Om du ikke ser forbindelsen mellom rally og en betongsag kan et dypdykk i Pentruder ’s historie klargjører det hele i stor grad. Pentruders maskiner, som er flaggskipet i vårt sortiment, har nemlig mer til felles med motorsport enn det man kan tro. Det hele koker ned til tannhjul, girbokser og teknologi som må gi mye kraft, samtidig som de tåler store belastninger under lang tid.

Hva du trenger å vite om blastring

Shot Blasting er en type overflatebehandling som er litt undervurdert. I løpet av de siste årene har det i visse bransjer kommet opp kritiske røster om at sliping er bedre enn Shot Blasting. På noen områder er dette definitivt tilfelle, men Shot Blasting er utrolig gunstig i mange situasjoner, og vi vil til og med gå så langt å si at det er nødvendig i mange typer jobber. 

Betongsliping helt på kanten!

Schwamborn’s minste slipemaskin, DSM 250, er faktisk to maskiner i en – gulvsliper og kantsliper. Raskt og enkelt, med bare noen få grep, forvandles DSM 250 fra en liten og fleksibel slipemaskin som er egnet for små til mellomstore overflater, til en veldig fleksibel kantslipemaskin som kommer enkelt til, selv i veldig små og trange rom.

Krevende boring i tidligere tørrdokk

Alt som er utenfor standard, er vår spesialitet. Det gjør at vårt firma veldig ofte får i oppdrag å løse komplekse prosjekter under de vanskeligste forhold.

Likevel var det som møtte oss i den tidligere tørrdokken i Tønsberg en utfordring for oss. I tillegg hadde andre leverandører/entreprenører prøvd seg på samme jobben med dårlig resultat.