Nytt fra Akutt

Velkommen til vår nyhetsside!
Her vil vi presentere alt fra spesielle jobber vi har utført, våre produkter, til artikler om ulike ting som berører vår bransje. Ta gjerne kontakt med oss om du har spørsmål, forslag til innhold eller noe annet du har på hjertet.

God lesning!

Verktøy og utstyr

Om å bære en tung bør uten å løfte en finger

Vi er nå blitt forhandlere av Twinca minidumpere og er stolte over å kunne presentere en så solid og innovativ aktør for våre kunder. Twinca er en ledende produsent i markedet og det er en posisjon de har fått i rekordfart. I løpet av 5 år har de markert seg med solid kvalitet, fantastisk brukervennlighet og innovative løsninger. Twinca’s fokus har alltid vært å forbedre og forenkle operatørens hverdag og nå blir hele deres sortiment tilgjengelig for våre kunder.

LES MER »
Akutt

Pentruder HFi –
Framtiden er lett og kraftfull

På Pentruder hviler man ikke på laurbærene men lytter til egne erfaringer, signaler fra bransjen samt endringer i lovverk angående arbeidsmiljø. Det kanskje største og mest synlige behov for endring når det gjelder retningslinjer fra EU har vært å produsere utstyr som er lett nok i forhold til nye forskrifter.

LES MER »
Pentruder

Pentruder på veien til suksess

Om du ikke ser forbindelsen mellom rally og en betongsag kan et dypdykk i Pentruder ’s historie klargjører det hele i stor grad. Pentruders maskiner, som er flaggskipet i vårt sortiment, har nemlig mer til felles med motorsport enn det man kan tro. Det hele koker ned til tannhjul, girbokser og teknologi som må gi mye kraft, samtidig som de tåler store belastninger under lang tid.

LES MER »
Pentruder

En fabrikk som er et laboratorium som er et verksted

Som mange andre i bransjen er vi veldig nysgjerrige over hva som skjer på Pentruder for tiden. Vi vet jo at det nye HFi systemet er på vei. Med visshet om at noe stort er på gang hos Pentruder tok oss en tur over grensen for å sjekke ‘läget’ og finne ut mer.

LES MER »
Sliping, fresing og polering

Forberedelse av industrielt betonggulv

Overflatebehandling innbefatter et bredt spekter av utstyr og ulike metoder. Enten du trenger å fjerne høye områder, slipe ned overflater og skjøter eller frese ned et helt betonggulv så har vi et komplett utvalg av maskiner for denne typen arbeid.

LES MER »
hånd kjenner på frest betonggulv
Sliping, fresing og polering

Hva du bør sjekke før du legger nytt gulv

Renheten og tilstanden til en betongoverflate er viktig for å sikre holdbarhet og vedheft av ethvert belegg som skal påføres. Det må legges vekt på overflatebehandling og rengjøring av betongen.

LES MER »
Sliping, fresing og polering

Hva du trenger å vite om blastring

Shot Blasting er en type overflatebehandling som er litt undervurdert. I løpet av de siste årene har det i visse bransjer kommet opp kritiske røster om at sliping er bedre enn Shot Blasting. På noen områder er dette definitivt tilfelle, men Shot Blasting er utrolig gunstig i mange situasjoner, og vi vil til og med gå så langt å si at det er nødvendig i mange typer jobber. 

LES MER »