Om å bære en tung bør uten å løfte en finger

Twinca’s bakgrunn ligger dypt forankret i maskiner og teknologi for minkfarmer i Danmark. For å underlette det tunge fysiske arbeidet utviklet tvillingene Klaus og Mads Strøm Kristensen maskiner og utstyr (spesielt fôrvogner) slik at man både kunne øke effektiviteten, og samtidig skape en arbeidsplass med mindre fysisk slitasje og skader for de som arbeidet der. Twinca’s grunnleggende holdning har derfor alltid vært å utvikle produkter som letter tungt fysisk arbeid og hvor effektiviteten oppnås gjennom ergonomiske, trygge og praktiske løsninger.

Nytt marked, nye muligheter

Når Twinca kjøpte og overtok dumperfirmaet West-Technic i 2015 var det nettopp denne filosofien som var utslagsgivende. De så et potensiale knyttet til deres målsetning og så muligheten til å føre dette videre, i et for dem nytt marked.

Twinca ønsket med oppkjøpet å revolusjonere og forbedre forholdene for operatører i byggnæringen. Deres mål var å øke effektiviteten ved å skape en dumper som kunne brukes uansett kjønn, uavhenging av fysikk, høyde og vekt.

Dette har Twinca lykkes særdeles godt med og de har på kort tid etablert seg som en ledende leverandør i dumpermarkedet.

Twinca’s modeller omfatter både elektriske og bensindrevne maskiner. De elektriske kan leveres med ulike konfigurasjoner hvor lastekapasitet og størrelse/bredde er den store forskjellen. Last ned våre produktark om du vil vite mer.

Rask og effektiv produktutvikling

En stor milepæl i den relativt korte historien til Twinca Dumper kom allerede etter ett år da de kunne introdusere deres første effektive elektriske minidumper

Siden den gang har redesign og produktutvikling gått på høygir i Twinca’s produksjonslokaler. De første årene ble effektivt utnyttet til å bli enda bedre kjent med bransjen og optimalisere produktene

“Et nyanskaffet produkt tar tid og noen år å optimalisere,” forteller konsersjef Klaus Strøm Kristensen. “Først må du lære og kjenne maskineriet med det formål å kunne videreutvikle, for deretter å kunne designe og lansere helt nye modeller og serier av minidumpere. Det er en prosess for å finne de rette kvalitetskomponentene, inkludert outsourcing av markedet for leverandører ”

Ledende og innovativ teknologi

En grunnleggende filosofi og målsetning i Twinca har alltid vært å være ledende i sin tilnærming til design og utvikling ved bruk av nye former for teknologi og programvare. De innså allerede i starten at om Twinca skulle bli en suksess var det nødvendig å være innovative og finne nye og bedre løsninger ved å tenke anderledes.

“Som en helhet er en minidumper en ganske enkel teknologi, men den elektriske delen er det definitivt ikke. Den elektriske delen er faktisk svært høyteknologisk, og på dette området er Twinca helt i front ” forklarer Strøm Kristensen.

Ved kjøring i terreng, sørger de myke hjulene, Twinca-fjæringen og autostyringen for at bløte overflater ikke kjøres opp selv i skarpe svinger.

Maskinene er utstyrt med trinnløs justering av hastighet.
For riktig ergonomi kan styringen flyttes og justeres til førerens høyde.

Lastekassen på Twinca er geometrisk designet slik at føreren kan laste ut klebrig materiale på en bedre måte enn en standard kasse.

Håndlaget kvalitet

Kvaliteten bak Twincas maskiner gjenspeiles i både bruk av bevisst valgte kvalitetskomponenter og grundige monteringsprosesser. Deres svært kvalifiserte medarbeidere er utdannet til å tilby og sikre solid håndverk av høyeste kvalitet. For å oppnå den kvalitet som kreves, produseres alle maskiner for hånd i Twinca’s egne lokaler og produksjonsanlegg og består av nøye utvalgte høykvalitetsdeler fra hele verden. På samme måte kvalitetsprøver deres maskineksperter hver eneste maskin før levering for å sikre og opprettholde en slik høy standard.

Om maskinene

Felles for alle elektriske modeller i Twinca E-serien
Alle Twincas elektrisitetsdrevne minidumpere er designet med det formål å forbedre arbeidsmiljøet for operatøren og ytterligere redusere mengden forurensning som slippes ut.

Minidumperne drives av et vedlikeholdsfritt batteri som bidrar til etableringen av både en effektiv og miljøvennlig maskin som kan brukes innendørs uten luftforurensning.

En Twinca-maskin sørger for et høyt sikkerhetsnivå. Sikkerhetsinnretningen er forhåndsmontert på styremekanismen, som reverserer bevegelsesretningen når den er aktivert. På denne måten står sjåføren aldri i fare for å bli klemt mellom f.eks. en vegg og maskinen. Maskinen er utstyrt med trinnløs justering av hastighet.

Genererer begrenset lydnivå og ligger langt under myndighetenes anbefalinger for bruk av hørselsvern, og kan derfor brukes uten.

Tippepunktet er plassert riktig i forhold til foraksen for å støtte operatørens stabilitet og sikkerhet og forhindre at minidumperen faller over.

Lastekassen på Twinca er geometrisk designet slik at føreren kan laste ut klebrig materiale på en bedre måte enn en standard kasse. Den trapesformede lastekassen gjør at materialet kan gli fritt under tømming. Lastekassen er produsert i høyfast stål, som muliggjør en reduksjon av maskinens nettovekt, uten å gå på kompromiss med maskinens varighet og styrke.

Bensindrevne minidumpere
G-modellen er egnet for de som elsker den klassiske bensindrevne minidumperen og ønsker en brukervennlig, sikker og ergonomisk maskin.

I dette spesielle området skiller G-modellen seg ut fra konkurrentene på markedet, da den er utstyrt med en unik autostyremekanisme, som gjør at Twincas minidumpere får en bedre manøvrerbarhet, noe som gjør maskinen enda mer brukervennlig. Den autostyrende mekanismen gjør det enkelt å kjøre, snurre og svinge, selv med tung last. Alt i alt innebærer dette en betydelig reduksjon av operatørens fysiske arbeidsmengde.

Felles for G-modellene er at de har en lastekapasitet på 800 kg. Minidumperne er designet for å sikre en riktig arbeidsstilling for føreren og derved redusere risikoen for arbeidsrelaterte skader og høy fysisk utmattelse / arbeidsmengde.

Sikkerheten understøttes videre av nødstoppanordningen ‘’ navle-knapp ‘’, som forhindrer at operatøren blir klemt.

Nytt sortiment for enklere hverdag

Sammenfallende med at vi blir forhandlere av Twinca, lanserer de i disse dager sitt nye sortiment, med mange spennende nyheter. I år presenteres og lanseres det nye designet og den nye serien, som bringer dumper-divisjonen til et helt nytt nivå med det samme høye fokuset på arbeidsmiljø sett fra et ergonomisk perspektiv.

Å skape enklere arbeidsfohold for sine ansatte er kanskje det mest økonomieffektive tiltak man kan gjøre. Med Twinca’s nye trillebårer (dumpere) kan dine medarbeideres hverdag bli enda enklere og mer effektiv. Dårlige rygger og inneffektivt arbeid har aldri vært lønnsomt. Legg ikke en tung bør på dine ansattes skuldre når de kan bruke en mindumper fra Twinca!

Ta kontak med oss om du vil vite mer, eller få en demonstrasjon. Du kan også laste ned et mer detaljert produktark i linken under her.

Les mer om Twinca på deres hjemmeside

Se våre modeller her

Last ned produktark her

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *