Wiresag

Vi på Akutt selger wiresager fra verdensledende og innovative svenske Pentruder og har lang erfaring med alle deres produkter.

Wiresag betong

Trenger du en wiresag for å skjære i betong eller andre material? Vi har alt du trenger og kan hjelpe deg å sette sammen det perfekte oppsettet for dine prosjekter. Enten det er en enkel jobb eller mer komplisert har vi alt utstyr du trenger. Vi har lang erfaring med og har nok sett det aller meste man når det kommer til wiresaging.

Pentruder

Vi importerer og salgsfør svenske Pentruder sine innovative produkter. Pentruder er verdenskjent for sine smarte løsninger og modulære system som lar deg bruke samme motor til forskjellige jobber slik at du ikke trenger å kjøpe en helt ny maskin hvis en jobb krever en litt annerledes maskin enn den du allerede har.

Vi har det meste på lager og hvis det er noe spesiellt du trenger har vi god kontakt med Pentruder og kan få tak i alt du trenger, raskt.

Se alle produktene

produkter

Eco
Wiresag Pentruder 3p8 fra Akutt
Wiresag

Pentruder 3P8

Maks uteffekt 18 kW
Ø på hjul i wiremagasin 198 mm O.D
T=Ø 8-10 mm (5/16” – 1/2”)

Gulvsliper

Se produkter
Betongmaskiner Gulvsliper

Veggsag

Se produkter
Betongmaskiner Veggsag

Gulvsag

Se produkter
Betongmaskiner Gulvsag Akutt

Gulvfres

Se produkter
Betongmaskiner Gulvfres

Kjernebor

Se produkter
Betongmaskiner Kjernebor

Betongmaskiner tilbehør

Se produkter
Betongmaskiner tilbehør

Kontakta salg

Vi tror på direkte personlig service og ønsker du svar på noe, enten på telefon, epost eller skjemaet, så er vi klare for å svare på det du trenger.

Kontakta utleie

Vi tror på direkte personlig service og ønsker du svar på noe, enten på telefon, epost eller skjemaet, så er det Knut som svarer deg og han har full oversikt over tekniske data, tilgjengelighet og priser.