Elektrisk trillebår

En elektrisk trillebår er en motorisert versjon av den tradisjonelle hånddrevne trillebåren altså en trillebår med motor. Den er utstyrt med en elektrisk motor som driver hjulet, slik at brukeren ikke trenger å skyve eller bære tunge laster for hånd.

Trillebår med motor

Lei en elektrisk trillebår

Elektriske trillebårer med motor kan brukes til å transportere tunge materialer og utstyr på arbeidsplassen og kan være spesielt nyttige i områder med vanskelig tilgang eller ujevnt terreng. De er vanligvis mindre og mer manøvrerbare enn tradisjonelle kjøretøy, og kan derfor være lettere å manøvrere på trange arbeidsplasser.

Trillebåren har elektrisk drift med batteri, noe som gjør livet litt enklere og belaster operatøren mindre.

Kun kvalitetsmaskiner

Hos Akutt kan du leie en elektrisk trillebår fra anerkjente merker som Twinka. Våre trillebårer er av høy kvalitet og vedlikeholdes jevnlig for å sikre optimal funksjonalitet. Å leie en trillebår fra oss gir deg muligheten til å håndtere tunge løft uten å måtte investere i en dyr maskin. Kontakt oss i dag for å leie en elektrisk trillebår til ditt prosjekt eller arbeidsplass. Det er en fordel at trillebårens motor er elektrisk, da den kan brukes på steder der fossildrevne versjoner er forbudt. Den har også svært høyt maksimalt dreiemoment direkte. Det finnes også elektriske trillebårer med belter, men hjul er litt mer fleksible, og de aller fleste av våre kunder foretrekker derfor det.

Ta kontakt med utleie her!

Se alle produktene

produkter

Eco
Elektriske Traller og bårer Twinca ES 800
Løft og last

Twinca ES-800

Høyde topp av lastekasse 3081 mm
Batteri 2 x 12 V/ 150 Ah
Maks lastekapasitet 800 kg

Hjullaster

Se produkter
Løft og last Hjullaster

Elektrisk minidumper

Se produkter
Løft og last | Elektrisk minidumper | Akutt

Elektrisk minigraver

Se produkter
Løft og last | Elektrisk minigraver

Elektrisk transportbånd

Se produkter
Elektrisk transportbånd

Elektrisk talje

Se produkter

FAQ

Utleiefinformasjon

Dere finner oss på Stanseveien 13 i Oslo - kom innom for en kaffe og en hygglig prat.

Når du skal leie en elektrisk trillebår fra oss benytter vi oss av dagsleie det vil si, hvor lenge du trenger å leie. Ønsker du å vite mer eksakte priser kan du ta kontakt med oss. Forbruksvarer er ikke inkludert i leien. Leien dekker vanlig slitasje på maskinen, men hvis maskinen, under leieperioden, trenger å repareres eller utskifte av ska Eventuelle kjøp av forbruksvarer är ikke inkludert i leien. Leien dekker normal slitasje på maskinen, men ved behov for reparasjon eller erstatning av skadede deler, faktureres nyprisen. Her kan du lese mere om våre vilkår og betingelser.

Ring eller send oss en melding så skal vi hjelpe dere med å finne den beste løsningen for problemet.

Og HUSK! Dørren er åpen og kaffen en varm. Velkommen in til en hyggelig og produktiv prat.

På arbeidsplassen er det kundens entreprenadforsikring som skal dekke skader eller forlust/støld av maskiner og materiell. Er du privatperson gjelder andre regler og du ofte tegne en forsikring på innleide maskiner. Men husk å sjekke hva forsikringen dekker og hvor stor egenandelen er. Kontakt oss

Det enkleste er å ta kontakt med oss og det gjør du, feks, gjennom å klikke her.
Du kan også besøke oss på vårt kontor på Stanseveien 13 i Oslo. Dørren er alltid åpen. Kom innom på en hyggelig og produktiv prat og en god kopp kaffe.

Trenger du å leie en elektrisk trillebår i Oslo? Akutt har elektriske trillebårer som er tilgjengelige til utleie i Oslo og omegn. Vi kjøper kun inn kvalitetsmaskiner fra merkevarer og er robuste med høy ytelse. Kontakt oss idag for å få mer informasjon knyuttet til våre ulike leieopplegg og priser. Her kan du lese om våre vilkår og betingelser. Vi hjelper deg gjerne uanset hva prosjektet ditt dreier seg om.

Kontakta salg

Vi tror på direkte personlig service og ønsker du svar på noe, enten på telefon, epost eller skjemaet, så er vi klare for å svare på det du trenger.

Kontakta utleie

Vi tror på direkte personlig service og ønsker du svar på noe, enten på telefon, epost eller skjemaet, så er det Knut som svarer deg og han har full oversikt over tekniske data, tilgjengelighet og priser.