Elektrisk trillebår

En elektrisk trillebår er en motorisert versjon av den tradisjonelle hånddrevne trillebåren altså en trillebår med motor. Den er utstyrt med en elektrisk motor som driver hjulet, slik at brukeren ikke trenger å skyve eller bære tunge laster for hånd.

Elektriske trillebårer med motor kan brukes til å transportere tunge materialer og utstyr på arbeidsplassen, og kan være spesielt nyttige i områder med vanskelig tilgang eller ujevn terreng. De er vanligvis mindre og mer manøvrerbar enn tradisjonelle kjøretøy, og kan derfor være lettere å manøvrere på trange arbeidsplasser.

Tillebår elektrisk drift med batteri gjør livet litt enklere og sliter ikke lite mye på operatøren.

Hos Akutt kan du leie en elektrisk trillebår fra anerkjente merker som Twinka. Våre trillebårer er av høy kvalitet og vedlikeholdes jevnlig for å sikre at de fungerer optimalt. Å leie en trillebår fra oss gir deg muligheten til å håndtere tunge løft uten å måtte investere i en dyr maskin. Kontakt oss i dag for å leie en elektrisk trillebår til ditt prosjekt eller arbeidsplass. At trillebor motoren er elektrisk er en fordel i at den kan brukes på plasser der fossildrevne versjoner er forbudt. Den har også svært maks dreiemoment DIREKT.

Det finnes også elektriske trillebår med belter - men hjul er litt mer fleksible og de aller fleste av våre kundre ønsker derfor det.

Se alle produktene

produkter

Eco
Elektriske Traller og bårer Twinca ES 800
Løft og last

Twinca ES-800

Høyde topp av lastekasse 3081 mm
Batteri 2 x 12 V/ 150 Ah
Maks lastekapasitet 800 kg

Hjullaster

Se produkter
Løft og last Hjullaster

Elektrisk minidumper

Se produkter
Løft og last | Elektrisk minidumper | Akutt

Elektrisk minigraver

Se produkter
Løft og last | Elektrisk minigraver

Elektrisk transportbånd

Se produkter
Elektrisk transportbånd

Elektrisk talje

Se produkter

Kontakta salg

Vi tror på direkte personlig service og ønsker du svar på noe, enten på telefon, epost eller skjemaet, så er vi klare for å svare på det du trenger.

Kontakta utleie

Vi tror på direkte personlig service og ønsker du svar på noe, enten på telefon, epost eller skjemaet, så er det Knut som svarer deg og han har full oversikt over tekniske data, tilgjengelighet og priser.