Elektrisk minidumper

Elektrisk minidumper / beltedumper er en super kamerat når du trenger å fjerne masser fra plasser med strenge krav til luftkvalitet. Det er goså veldig hyppig brukt på trange plasser der større maskiner ikke kommer til. Vi driver med beltedumper utleie - ta kontakt!

Elektrisk minidumper - beltedumper

Å leie en elektrisk minidumper er praktisk og lurt hvis du trenger en fleksibel maskin i trange rom og med strenge miljøkrav. Med en selvlastende minidumper effektiviserer du arbeid som ellers blir gjort med trillebår. Minidumper med belte kommer seg frem på de aller fleste underlag og gjør livet litt enklere på arbeidsplassen.

Se alle produktene

produkter

Eco
Elektriskminidumper Wacker Neuson DT10e fra Akutt
Elektrisk minidumper

Wacker Neuson DT 10e

Hjulebredde 839 mm
Nyttelast 1000 kg
Egenvekt 680 kg

Hjullaster

Se produkter
Løft og last Hjullaster

Elektrisk minigraver

Se produkter
Løft og last | Elektrisk minigraver

Elektrisk trillebår

Se produkter
Elektrisk trillebår

Elektrisk transportbånd

Se produkter
Elektrisk transportbånd

Elektrisk talje

Se produkter

FAQ

Utleiefinformasjon

Dere finner oss på Stanseveien 13 i Oslo - kom innom for en kaffe og en hygglig prat.

Når du skal leie elektrisk minidumper fra oss benytter vi oss av dagsleie som er avhengig av hvor stor maskin du trenger og hvor lenge du trenger å leie. Ønsker du å vite mer eksakte priser kan du ta kontakt med oss. Forbruksvarer er ikke inkludert i leien. Leien dekker vanlig slitasje på maskinen, men hvis maskinen, under leieperioden, trenger å repareres eller utskifte av ska Eventuelle kjøp av forbruksvarer är ikke inkludert i leien. Leien dekker normal slitasje på maskinen, men ved behov for reparasjon eller erstatning av skadede deler, faktureres nyprisen. Her kan du lese mere om våre vilkår og betingelser.

Ring eller send oss en melding så skal vi hjelpe dere med å finne den beste løsningen for problemet.

Og HUSK! Dørren er åpen og kaffen en varm. Velkommen in til en hyggelig og produktiv prat.

På arbeidsplassen er det kundens entreprenadforsikring som skal dekke skader eller forlust/støld av maskiner og materiell. Er du privatperson gjelder andre regler og du ofte tegne en forsikring på innleide maskiner. Men husk å sjekke hva forsikringen dekker og hvor stor egenandelen er. Kontakt oss

Det enkleste er å ta kontakt med oss og det gjør du, feks, gjennom å klikke her.
Du kan også besøke oss på vårt kontor på Stanseveien 13 i Oslo. Dørren er alltid åpen. Kom innom på en hyggelig og produktiv prat og en god kopp kaffe.

Vi selger dessverre ikke minidumpere - men leier ut slik at du alltid får en maskin som er klar for bruk. Du sparer tid og penger på å leie en maskin sammenlignet med å kjøpe samme maskin som koster tid i å finne riktig maskin, vedlikehold, lagring, service etc.

Kontakta salg

Vi tror på direkte personlig service og ønsker du svar på noe, enten på telefon, epost eller skjemaet, så er vi klare for å svare på det du trenger.

Kontakta utleie

Vi tror på direkte personlig service og ønsker du svar på noe, enten på telefon, epost eller skjemaet, så er det Knut som svarer deg og han har full oversikt over tekniske data, tilgjengelighet og priser.