Elektrisk minigraver

Ved å leie elektrisk minigraver fra Akutt holder du deg fleksibel og trenger ikke å binde opp midler i dyre maskiner. Vi leverer over hele landet og minigraverer til leie akkurat nå.

El minigraver

Fordelene er mange ved å leie elektrisk minigraver. Du kan arbeide på plasser med strenge miljøkrav. Våre minigravere er kompakte og kommer inn på trange plasser som en vanlig graver ikke klarer.

Pris for leie av minigraver

Hva det koster å leie en minigraver er avhengig av noen faktorere som feks hvilken type minigraver, hvilke tilbehør du trenger og hvor lenge du trenger å leie den elektriske gravemaskinen. Vi kan også se til å transportere minigraveren, mot et tillegg, om du ikke har mulighet til å gjøre det.

Se alle produktene

produkter

Eco
Elektrisk minigraver Wacker Neuson EZ17e fra Akutt
Elektrisk minigraver

Wacker Neuson EZ17e

Gravedybde 2490 mm
Tilkobling 1- og 3-fas
Maks driftsvekt 2 152 kg

Hjullaster

Se produkter
Løft og last Hjullaster

Elektrisk minidumper

Se produkter
Løft og last | Elektrisk minidumper | Akutt

Elektrisk trillebår

Se produkter
Elektrisk trillebår

Elektrisk transportbånd

Se produkter
Elektrisk transportbånd

Elektrisk talje

Se produkter

FAQ

Hva det eksakt koster å leie en minigraver er avhengig av hvor lenge du trenger minigravere, om du trenger å få den transportert og/eller hentet og hvilke tilbehør du trenger.

Vi kan ta service på de fleste maskinene som vi leier ut. Vi kan også leie ut en av våre til deg slik at du ikke går glipp av en jobb.

Vi på Akut holder til i Oslo men kan leie ut og transportere våre maskiner enten du bor på andre plasser som feks Trondheim, Stavanger, Tromsø eller Bergen.

Kontakta salg

Vi tror på direkte personlig service og ønsker du svar på noe, enten på telefon, epost eller skjemaet, så er vi klare for å svare på det du trenger.

Kontakta utleie

Vi tror på direkte personlig service og ønsker du svar på noe, enten på telefon, epost eller skjemaet, så er det Knut som svarer deg og han har full oversikt over tekniske data, tilgjengelighet og priser.