Leie hjullastere

Lei hjullastere fra Akutt - fleksiblet og økonomisk.

Lei hjullastere Oslo

Mini hjullastere eller andre små hjullastere som er skikkelig gode verktøy når du ikke har stor nok plass til en større maskin. En liten hjullastere vil gjøre jobben mer effektiv og operatøren blir mindre sliten.

Vi har elektrske hjullastere til leie! Vi har lang erfaring i branjsen og kan levere raskt.

Se alle produktene

produkter

Hjullaster Sherpa 100 fra Akutt
Hjullaster

Sherpa 100

Motoreffekt 19 hk diesel
Trekkraft 558 kg
Lastekapasitet 238 kg
Eco
Hjullaster Wacker Neuson WL20e fra Akutt
Hjullaster

Wacker Neuson WL 20e

Øvre lastehøyde 2444 mm
Arbeidsvekt 2650 kg
Lading 1-fas
Eco
Hjullaster Kovaco Miniz400 fra Akutt
Hjullaster

Kovaco Miniz

Løftekapasitet 400 kg
Vekt 1100 kg
Lading 1-fas 400 V 16 A

Elektrisk minidumper

Se produkter
Løft og last | Elektrisk minidumper | Akutt

Elektrisk minigraver

Se produkter
Løft og last | Elektrisk minigraver

Elektrisk trillebår

Se produkter
Elektrisk trillebår

Elektrisk transportbånd

Se produkter
Elektrisk transportbånd

Elektrisk talje

Se produkter

Vanlige spørsmål

Når du skal leie en hjullaster fra oss benytter vi oss av dagsleie som er avhengig av hvor stor maski du trenger og hvor lenge du trenger å leie. Önsker du å vite mer eksakte priser kan du ta kontakt med oss. Forbruksvarer er ikke inkludert i leien. Leien dekker vanlig slitasje på maskinen, men hvis maskinen, under leieperioden, trenger å repareres eller utskifte av ska Eventuellt köp av förbrukningsvaror är inte inkluderat i hyran. Hyran täcker normalt slitage på maskinen, men ved behov for reparasjon eller erstatning av skadede deler, faktureres nyprisen. Her kan du lese mere om våre vilkår og betingelser.

Ring eller send oss en melding så skal vi hjelpe dere med å finne den beste løsningen for problemet.

Og HUSK! Dørren er åpen og kaffen en varm. Velkommen in til en hyggelig og produktiv prat.

På arbeidsplassen er det kundens entreprenadforsikring som skal dekke skader eller forlust/støld av maskiner og materiell. Er du privatperson gjelder andre regler og du ofte tegne en forsikring på innleide maskiner. Men husk å sjekke hva forsikringen dekker og hvor stor egenandelen er. Kontakt oss

Kontakt oss per mail eller telefon når du skal leie en hjullaster. Da kartlegger vi dine behov, hva som er tilgjengelig og ordner med transport hvis du trenger det. Her kan du lese mere om våre hyresvillkor og betingelser.

Hvis du aldri har brukt en hjullaster før kan våre dyktige medarbeidere vise hvordan de fungerer.

Trenger du å leie en hjullaster i Oslo? Akutt har et bredt utvalg av hjullastere som er tilgjengelige til utleie i Oslo og omegn. Vi kjøper kun inn kvalitetsmaskiner fra merkevarer og er robuste med høy ytelse. Kontakt oss idag for å få mer informasjon knyuttet til våre ulike leieopplegg og priser. Her kan du lese om våre vilkår og betingelser. Vi hjelper deg gjerne uanset hva prosjektet ditt dreier seg om.

Trenger du å leie en hjullaster i Bergen? Akutt har et bredt utvalg av hjullastere som er tilgjengelige til utleie i Oslo og omegn. Vi kjøper kun inn kvalitetsmaskiner fra merkevarer og er robuste med høy ytelse. Kontakt oss idag for å få mer informasjon knyuttet til våre ulike leieopplegg og priser. Her kan du lese om våre vilkår og betingelser. Vi hjelper deg gjerne uanset hva prosjektet ditt dreier seg om.

Kontakta salg

Vi tror på direkte personlig service og ønsker du svar på noe, enten på telefon, epost eller skjemaet, så er vi klare for å svare på det du trenger.

Kontakta utleie

Vi tror på direkte personlig service og ønsker du svar på noe, enten på telefon, epost eller skjemaet, så er det Knut som svarer deg og han har full oversikt over tekniske data, tilgjengelighet og priser.