Leie hjullastere

Lei hjullastere fra Akutt - fleksiblet og økonomisk.

Lei hjullastere Oslo

Vi forstår at det kan være utfordrende å finne riktig utstyr når plassen er begrenset. Våre mini hjullastere og andre små hjullastere er ideelle verktøy når du har begrenset plass, men likevel trenger effektivitet. Disse kompakte maskinene gjør jobben enklere og mer effektiv, samtidig som operatøren blir mindre sliten.

Hos oss kan du leie elektriske hjullastere av høy kvalitet! Vi har lang erfaring i bransjen, hjullastere til klare for levering og prioriterer rask levering for å imøtekomme dine behov. Vi befinner oss i Oslo men kan levere over hele landet.

Kvalitet og Pålitelighet:

Våre elektriske hjullastere er nøye vedlikeholdt for å sikre pålitelighet og optimal ytelse.

Erfaring som teller:

Med lang erfaring i bransjen har vi kunnskapen som trengs for å veilede deg mot det beste utstyret for dine spesifikke behov.

Rask Levering:

Vi forstår viktigheten av tid, og vårt dedikerte team jobber for å levere utstyret raskt og effektivt. Du finner oss i Oslo men vi kan levere over hele landet.

Se alle produktene

produkter

Hjullaster Sherpa 100 fra Akutt
Hjullaster

Sherpa 100

Motoreffekt 19 hk diesel
Trekkraft 558 kg
Lastekapasitet 238 kg
Eco
Hjullaster Wacker Neuson WL20e fra Akutt
Hjullaster

Wacker Neuson WL 20e

Øvre lastehøyde 2444 mm
Arbeidsvekt 2650 kg
Lading 1-fas
Eco
Hjullaster Kovaco Miniz400 fra Akutt
Hjullaster

Kovaco Miniz

Løftekapasitet 400 kg
Vekt 1100 kg
Lading 1-fas 400 V 16 A

Elektrisk minidumper

Se produkter
Løft og last | Elektrisk minidumper | Akutt

Elektrisk minigraver

Se produkter
Løft og last | Elektrisk minigraver

Elektrisk trillebår

Se produkter
Elektrisk trillebår

Elektrisk transportbånd

Se produkter
Elektrisk transportbånd

Elektrisk talje

Se produkter

FAQ

Utleiefinformasjon

Dere finner oss på Stanseveien 13 i Oslo - kom innom for en kaffe og en hygglig prat.

Hva koster det å leie en hjullaster?

Når du skal leie en hjullaster fra oss benytter vi oss av dagsleie som er avhengig av hvor stor maskin du trenger og hvor lenge du trenger å leie. Ønsker du å vite mer eksakte priser kan du ta kontakt med oss. Forbruksvarer er ikke inkludert i leien. Leien dekker vanlig slitasje på maskinen, men hvis maskinen, under leieperioden, trenger å repareres eller utskifte av ska Eventuelle kjøp av forbruksvarer är ikke inkludert i leien. Leien dekker normal slitasje på maskinen, men ved behov for reparasjon eller erstatning av skadede deler, faktureres nyprisen. Her kan du lese mere om våre vilkår og betingelser.

Ring eller send oss en melding så skal vi hjelpe dere med å finne den beste løsningen for problemet.

Og HUSK! Dørren er åpen og kaffen en varm. Velkommen in til en hyggelig og produktiv prat.

På arbeidsplassen er det kundens entreprenadforsikring som skal dekke skader eller forlust/støld av maskiner og materiell. Er du privatperson gjelder andre regler og du ofte tegne en forsikring på innleide maskiner. Men husk å sjekke hva forsikringen dekker og hvor stor egenandelen er. Kontakt oss

Det enkleste er å ta kontakt med oss og det gjør du, feks, gjennom å klikke her.
Du kan også besøke oss på vårt kontor på Stanseveien 13 i Oslo. Dørren er alltid åpen. Kom innom på en hyggelig og produktiv prat og en god kopp kaffe.

Kontakta salg

Vi tror på direkte personlig service og ønsker du svar på noe, enten på telefon, epost eller skjemaet, så er vi klare for å svare på det du trenger.

Kontakta utleie

Vi tror på direkte personlig service og ønsker du svar på noe, enten på telefon, epost eller skjemaet, så er det Knut som svarer deg og han har full oversikt over tekniske data, tilgjengelighet og priser.