Kjernebormaskin og kjernebor

Her hos oss i Akutt kan du leie robuste kjernebor av høy kvalitet. Vi leier ut kjernebor spesielt egnet for metall, og som betongbor. Uansett hva du er på jakt etter, om det er kjernebor for bruk på mobile kjerneboringer eller stasjonære maskiner, finner du det hos oss i Akutt. Å leie kjernebor passer like godt for små, som store firmaer.

Riktig kjernebor for enhver jobb

Vi i Akutt har lang erfaring og mye kunnskap, som stilles til rådighet når du vil leie kjernebor. Uansett størrelse på jobben tilbyr vi kjerneborer som har rene kutt, høy ytelse og rask boring med lang levetid. Kjernebor både for metall og betong er lette å betjene, slik at jobben kan gjøres raskt og profesjonelt. Vi i Akutt har veldig god kundeservice, som gjerne hjelper deg med å finne riktig betongbor eller kjernebormaskin.

Å leie kjernebor gir fleksibilitet

Uansett størrelse på firmaet ditt er kjøp av kjernebor en kostnad som kan unngås gjennom å leie kjernebor fra oss i Akutt. Bedriften din får større økonomisk fleksibilitet, og bindes ikke opp mot tunge investeringer som kun brukes til bestemte jobber. Vi har produkter av beste kvalitet og høyt servicenivå, slik at kundene våre kan leie kjernebor når de trenger det.

Lei kjernebor fra Akutt

Vi på Akutt har lang erfaring i branjsen og kan bistå deg med å velge riktig ustyr for jobben. Vi har et bredt utvalg av maskiner fra håndholdte kjerneborer til noen skikkelig svære. Vi lager egne diamantkjernebor av høy kvalitet. Vi kan også ta service og fornye/oppgradere dine eksisterende kjerneborer. Trenger du en kjernebor for å bore pipe eller noe annet? Ta kontakt med oss allerede idag for en hyggelig og produktiv prat.

Se alle produktene

produkter

Eco
Kjernebortilbehør fra Akutt
Kjernebor

Tilbehør kjernebor

Eco
Kjernebor Weka DK16 fra Akutt
Kjernebormaskin

Weka DK16

Strøm 1-fas
Bordiameter 40-400 mm
Vekt 5,9 kg
Eco
Kjernebor Weka DK 17 fra Akutt
Kjernebormaskin

Weka DK17

Omdreininger per min 540 / 1200 / 2520 / rpm
Boring diam. håndholdt 20-80 betong / stativ 20-160 mm betong og mur
Vekt 6.3 kg
Eco
Kjernebor Weka DK52 fra Akutt
Kjernebormaskin

Weka DK52

Omdreininger per min 130 / 250 / 450 rpm
Boring diameter 110-500 mm
Vekt 22,9 kg
Eco
Kjernebor Weka SR25 Mammut fra Akutt
Kjernebormaskin

Weka SR25 Mammut

Omdreininger per min 230-570 rpm
Broing diam. 80-370 / 60-300 mm
Vekt 14,7 kg

Betongsager

Se produkter
Betongutstyr Betongsager

Rivningsrobot

Se produkter
Betongutstyr Rivningsrobot

Pigghammer

Se produkter
Betongutstyr Pigghammer

Støvhåndtering

Se produkter
Betongutstyr Støvhåndtering

Betongutstyr tilbehør

Se produkter
Betongutstyr tilbehør

Industristøvsuger

Se produkter

Kontakta salg

Vi tror på direkte personlig service og ønsker du svar på noe, enten på telefon, epost eller skjemaet, så er vi klare for å svare på det du trenger.

Kontakta utleie

Vi tror på direkte personlig service og ønsker du svar på noe, enten på telefon, epost eller skjemaet, så er det Knut som svarer deg og han har full oversikt over tekniske data, tilgjengelighet og priser.