Kjernebormaskin og kjernebor

Her hos oss i Akutt kan du leie robuste kjernebor av høy kvalitet. Vi leier ut kjernebor spesielt egnet for metall, og som betongbor. Uansett hva du er på jakt etter, om det er kjernebor for bruk på mobile kjerneboringer eller stasjonære maskiner, finner du det hos oss i Akutt. Å leie kjernebor passer like godt for små, som store firmaer.

Riktig kjernebor for enhver jobb

Vi i Akutt har lang erfaring og mye kunnskap, som stilles til rådighet når du vil leie kjernebor. Uansett størrelse på jobben tilbyr vi kjerneborer som har rene kutt, høy ytelse og rask boring med lang levetid. Kjernebor både for metall og betong er lette å betjene, slik at jobben kan gjøres raskt og profesjonelt. Vi i Akutt har veldig god kundeservice, som gjerne hjelper deg med å finne riktig betongbor eller kjernebormaskin.

Å leie kjernebor gir fleksibilitet

Uansett størrelse på firmaet ditt er kjøp av kjernebor en kostnad som kan unngås gjennom å leie kjernebor fra oss i Akutt. Bedriften din får større økonomisk fleksibilitet, og bindes ikke opp mot tunge investeringer som kun brukes til bestemte jobber. Vi har produkter av beste kvalitet og høyt servicenivå, slik at kundene våre kan leie kjernebor når de trenger det.

Lei kjernebor fra Akutt

Vi på Akutt har lang erfaring i branjsen og kan bistå deg med å velge riktig ustyr for jobben. Vi har et bredt utvalg av maskiner fra håndholdte kjerneborer til noen skikkelig svære. Vi lager egne diamantkjernebor av høy kvalitet. Vi kan også ta service og fornye/oppgradere dine eksisterende kjerneborer. Trenger du en kjernebor for å bore pipe eller noe annet? Ta kontakt med oss allerede idag for en hyggelig og produktiv prat.

Se alle produktene

produkter

Eco
Kjernebortilbehør fra Akutt
Kjernebor

Tilbehør kjernebor

Eco
Kjernebor Weka DK16 fra Akutt
Kjernebormaskin

Weka DK16

Strøm 1-fas
Bordiameter 40-400 mm
Vekt 5,9 kg
Eco
Kjernebor Weka DK 17 fra Akutt
Kjernebormaskin

Weka DK17

Omdreininger per min 540 / 1200 / 2520 / rpm
Boring diam. håndholdt 20-80 betong / stativ 20-160 mm betong og mur
Vekt 6.3 kg
Eco
Kjernebor Weka DK52 fra Akutt
Kjernebormaskin

Weka DK52

Omdreininger per min 130 / 250 / 450 rpm
Boring diameter 110-500 mm
Vekt 22,9 kg
Eco
Kjernebor Weka SR25 Mammut fra Akutt
Kjernebormaskin

Weka SR25 Mammut

Omdreininger per min 230-570 rpm
Broing diam. 80-370 / 60-300 mm
Vekt 14,7 kg
Eco
Lei kjernebor Weka SR38 Mammut fra Akutt
Kjernebormaskin

Weka SR 38

Hulldiameter 40 - 400 mm
Strøm 16 A
Vekt 16,5 kg

Betongsager

Se produkter
Betongutstyr Betongsager

Rivningsrobot

Se produkter
Betongutstyr Rivningsrobot

Pigghammer

Se produkter
Betongutstyr Pigghammer

Støvhåndtering

Se produkter
Betongutstyr Støvhåndtering

Betongutstyr tilbehør

Se produkter
Betongutstyr tilbehør

Industristøvsuger

Se produkter

FAQ

Utleiefinformasjon

Dere finner oss på Stanseveien 13 i Oslo - kom innom for en kaffe og en hygglig prat.

Når du skal leie en kjernebormaskin fra oss benytter vi oss av dagsleie som er avhengig av hvor stor maskin du trenger og hvor lenge du trenger å leie enten. Vi har forkjellige maskiner som små håndholdte kjernebormaskiner. Men vi har også diamantbormaskiner og kjernebor til pipe.
Ønsker du å vite mer eksakte priser kan du ta kontakt med oss. Forbruksvarer er ikke inkludert i leien. Leien dekker vanlig slitasje på maskinen, men hvis maskinen, under leieperioden, trenger å repareres eller utskifte av ska Eventuelle kjøp av forbruksvarer är ikke inkludert i leien. Leien dekker normal slitasje på maskinen, men ved behov for reparasjon eller erstatning av skadede deler, faktureres nyprisen. Her kan du lese mere om våre vilkår og betingelser.

Ring eller send oss en melding så skal vi hjelpe dere med å finne den beste løsningen for problemet.

Og HUSK! Dørren er åpen og kaffen en varm. Velkommen in til en hyggelig og produktiv prat.

På arbeidsplassen er det kundens entreprenadforsikring som skal dekke skader eller forlust/støld av maskiner og materiell. Er du privatperson gjelder andre regler og du ofte tegne en forsikring på innleide maskiner. Men husk å sjekke hva forsikringen dekker og hvor stor egenandelen er. Kontakt oss

Det enkleste er å ta kontakt med oss og det gjør du, feks, gjennom å klikke her.
Du kan også besøke oss på vårt kontor på Stanseveien 13 i Oslo. Dørren er alltid åpen. Kom innom på en hyggelig og produktiv prat og en god kopp kaffe.

Kontakta salg

Vi tror på direkte personlig service og ønsker du svar på noe, enten på telefon, epost eller skjemaet, så er vi klare for å svare på det du trenger.

Kontakta utleie

Vi tror på direkte personlig service og ønsker du svar på noe, enten på telefon, epost eller skjemaet, så er det Knut som svarer deg og han har full oversikt over tekniske data, tilgjengelighet og priser.