Plasmaskjærere til leie

Lei plasmaskjærer fra oss på Akutt da du trenger en skikkelig god maskin for jobben. Vi har mobile enheter som enkelt plasseres der du vil. Plasmaskjærere er et supert verktøy når du trenger å skjære i metall eller lage hull på på plasser der du eller ikke kommer til med større maskiner. Beste plasmaskjærer med kompressor kommer i kompakt størrelse som er lette å flytte på og ta med hvor du enn trenger den.

Plasmaskjærer pris? Ta kontakt med oss på Akutt for et tilbud!

Se alle produktene

produkter

Eco
Plasmaskjærere

Hypertherm POWERMAX 30 AIR

Strøm 120 - 240 V, 50 / 60 Hz (1 fas)
Skjæredybde 0 - 10 mm
Vekt 13,5 kg
Eco
Plasmaskjærer Hypertherm POWERMAX 105 fra Akutt
Plasmaskjærere

Hypertherm POWERMAX 105

Strøm 200 - 600 V, 50 / 60 Hz (3 fas
Skjæredybde 0 - 50 mm
Kutthastighet 125 - 500 mm/min

Løft og last

Se produkter
Løft og last

Betongutstyr

Se produkter
Betongutstyr

Fjellutstyr

Se produkter
Fjellutstyr

Overflatebehandling

Se produkter
Utleie Overflatebehandling

Tak- og veggsliper

Se produkter

Strømaggregat

Se produkter
Utleie | Stromaggregat | Akutt

FAQ

Utleiefinformasjon

Dere finner oss på Stanseveien 13 i Oslo - kom innom for en kaffe og en hygglig prat.

Når du skal leie en plasmaskjærere fra oss benytter vi oss av dagsleie som er avhengig av hvor stor maskin du trenger og hvor lenge du trenger å leie. Ønsker du å vite mer eksakte priser kan du ta kontakt med oss. Forbruksvarer er ikke inkludert i leien. Leien dekker vanlig slitasje på maskinen, men hvis maskinen, under leieperioden, trenger å repareres eller utskifte av ska Eventuelle kjøp av forbruksvarer är ikke inkludert i leien. Leien dekker normal slitasje på maskinen, men ved behov for reparasjon eller erstatning av skadede deler, faktureres nyprisen. Her kan du lese mere om våre vilkår og betingelser.

Ring eller send oss en melding så skal vi hjelpe dere med å finne den beste løsningen for problemet.

Og HUSK! Dørren er åpen og kaffen en varm. Velkommen in til en hyggelig og produktiv prat.

På arbeidsplassen er det kundens entreprenadforsikring som skal dekke skader eller forlust/støld av maskiner og materiell. Er du privatperson gjelder andre regler og du ofte tegne en forsikring på innleide maskiner. Men husk å sjekke hva forsikringen dekker og hvor stor egenandelen er. Kontakt oss

Det enkleste er å ta kontakt med oss og det gjør du, feks, gjennom å klikke her.
Du kan også besøke oss på vårt kontor på Stanseveien 13 i Oslo. Dørren er alltid åpen. Kom innom på en hyggelig og produktiv prat og en god kopp kaffe.

Kontakta salg

Vi tror på direkte personlig service og ønsker du svar på noe, enten på telefon, epost eller skjemaet, så er vi klare for å svare på det du trenger.

Kontakta utleie

Vi tror på direkte personlig service og ønsker du svar på noe, enten på telefon, epost eller skjemaet, så er det Knut som svarer deg og han har full oversikt over tekniske data, tilgjengelighet og priser.