Service og reparasjon

Service og reparasjon

Vi på Akutt har en veldig dyktig serviceavdelning med høy kompetanse, som er tilgjengelig for deg. Vi har kvalifiserte medarbeidere som reparerer våre maskiner, passer på at de alltid fungerer og kan leies ut til deg når du trenger dem. Om du trenger service på egne maskiner hjelper vi deg gjerne med å se over maskinparken din.

Service | Akutt | Oslo
Reservedeler

Vi kan reservedeler

Vi tilbyr et stort sortiment av reservedeler til de fleste modellene på markedet. Vi leverer raskt og pålitelig, for at du skal minimere ståtiden på dine maskiner og unngå høye kostnader.

Kontakt oss
Service Akutt Oslo
Snakk til oss

Ekspertrådgivning

Kontakt oss når du har spørsmål om fremgangsmåte, eller har andre spørsmål. Vi er her for deg og har flere års erfaring innen bransjen. Kjell er en av våre fremste eksperter med bred erfaring innen boring og saging. Han har jobbet i Akutt i mange år og vært involvert i noen av de største wiresageprosjektene i Norge.

Kontakt oss
Service Pentruder
Pentruder


Generalagent for svenske Pentruder

Vi på Akutt har i mange år vært generalagent for Pentruder.  Når Pentruder har oppstart av intranasjonale wiresageprosjekter benytter de Kjell, vår egne Pentruderekspert. Kontakt oss om du er nysgjerrig og ønsker å vite mer om disse produktene.

Du kan føle deg trygg når du leverer maskiner og verktøy til oss på Akutt for service. Vi er her for DEG!

Kontakt oss
Pentruder

Vår overordrenemål er å yte maksimal service

Kjell har vært med på noen av de største wiresag-prosjektene i Norge, også som utførende. Han har også mange års erfaring innen utførelse av boring og saging. Kjell har stor anerkjennelse og respekt i bransjen. Han blir også brukt av PENTRUDER internasjonalt innen oppstart av store wiresag-prosjekter. Når det gjelder praktisk kunnskap om Pentruder`s produkter så er han en levende instruksjonsbok.

Anerkjente komplekse prosjekter vi har vært med på: 

– Offshore
Decommissioning oppdragene på Frigg/Ekofisk.

On shore
Senke-tunellen i Oslo og Norges Bank

Kontakt Kjell for en samtale i dag!

Kontakt Kjell

Kontakta salg

Vi tror på direkte personlig service og ønsker du svar på noe, enten på telefon, epost eller skjemaet, så er vi klare for å svare på det du trenger.

Kontakta utleie

Vi tror på direkte personlig service og ønsker du svar på noe, enten på telefon, epost eller skjemaet, så er det Knut som svarer deg og han har full oversikt over tekniske data, tilgjengelighet og priser.