Betongsaging | Akutt | Norge

Betongsaging - Din guide til saging i betong

Vi har flere modeller av veggsager, gulvsager og håndholdte maskiner til betongsaging. Hvis du er usikker på hva som passer jobben din best kan du kontakte oss. Vi hjelper deg med å finne riktig oppsett for jobben din. Vi står klare for å hjelpe deg raskt og kan ordne med transport over hele Norge.

Betongskjæring for en rask jobb

Betongskjærere kan være en uvurderlig ressurs for å spare tid og øke effektiviteten når du skal rive ned en bygning. Betongskjæring er en spesialisert teknikk som bruker spesielle maskiner og verktøy for å kutte eller sage gjennom betong og annet hardt materiale. Utleie betongskjæring Oslo, men vi sender iver hele landet.

Betongskjæring pris

Pris er avhengig av flere faktorer som du finner i vår FAQ lenger ned på siden.

Betongsaging | Akutt Norge
Betongsaging

Betongsagingens ABC

Det som er felles for alle sager som skal brukes i stein eller betong, er at de alle bruker diamantsagblader som sliper seg gjennom materialet. Det finnes mange forskjellige sager. De kan deles inn i tre kategorier.

Veggsager
Sager som går langs en skinne og opereres via fjernstyring. De kan brukes for å sage i vegger, gulv og tak. Veggsager kan brukes med store sagblad og er ideelle når man trenger å sage gjennom tykke vegger. Kuttet blir veldig presist og rett, noe som trengs når du skal lage åpninger for dører og vinduer.


Gulvsager
Sager som går på hjul og kutter nedover i gulvet. De kan brukes med sagblad med stor diameter. De fleste gulvsagene drives fremover med håndkraft, men det finnes modeller som drives fremover med motor, noe som er en fordel når du trenger å kutte dypt. Gulvsager er ideelle når du skal kutte i gulvet. De er også svært effektive med kort oppstartstid.

Håndholdte sager
Håndholdte sager brukes ofte fordi de er enkle å transportere. Dimensjonen på håndholdte maskiner er mindre, og dermed er også sagbladene mye mindre enn det som er mulig på en gulv- eller veggsag. Håndholdte sager er ideelle når kravet om nøyaktig dybde eller rette kutt ikke er førsteprioritet.

Kontakt oss
Betongsaging
Betongsaging

Hva er betongskjæring

Betongsaging, eller betongskjæring, er skjæring i mur eller stein, med hjelp av sagblader og forskjellige typer maskiner avhengig av hvordan jobben ser ut. Sagbladene produseres for å kappe i harde materialer som stein, mur eller betong.

Kontakt oss
Betongsaging | Akutt | Norge
Betongsaging

Hvordan sager man i betong?

Betongsaging går ut på at man har en maskin som er utstyrt med et diamantsagblad. Det er et sagblad med diamantsegmenter som fungerer et sandpapir. Du velger maskin og dimensjon på sagbladene avhengig av hva du skal sage i. Du benytter en veggsag når du trenger å gjøre dype og presise kutt. For mindre jobber kan du bruke håndholdte maskiner. Vi har også kjedesager som er effektive om du skal gjøre dype kutt som ikke er brede. Kjedesag er perfekt om du for eksempel skal sage i et hjørne.

Kontakt oss för mer info

Vanlige spørsmål om betongsaging

Prisen avhenger av to ting:

  1. Leie av maskin

  2. Slitasje av diamantsegmentene

Små maskiner er billigere enn store maskiner.  Hvilken maskin du bør bruke avhenger av type jobb og kravene til jobben.

Slitasje på diamantsegmentene måles ved ut- og innlevering av utstyret. Slitasjen avhenger ikke bare av hvor lenge sagbladet brukes, men også hvilket materiale du skal sage i og hvor dypt du skal sage.

Ja det er mulig å sage i betong. Egentlig slipar man seg gjennom betongen med et kjede med diamantsegmenter, isteden for sagtenner, som roterer raskt og sliper vekk materiale - som gir veldig presise kutt.

Vi holder til i Oslo men kan hjelpe raskt med det ni trenger uanset hvor du befinner deg i landete?

Produkter for betongsaging

Eco
Veggsag Pentruder CBK fra Akutt
Veggsag

Pentruder CBK

Maks skjæredybde 665 mm
Motoreffekt 22 kW
Vekt 24,5 kg
Eco
Veggsag Pentruder RS2 fra Akutt
Veggsag

Pentruder RS2

Maks skjæredybde 715 mm
Motoreffekt 18 kW
Vekt 24,5 kg
Eco
Veggsag Pentruder 8-20HF fra Akutt
Veggsag

Pentruder 8-20HF

Maks sagedybde 915 mm
Motoreffekt 22 kW
Vekt 25,5 kg
Eco
Veggsag Pentruder 8-20iQ fra Akutt
Veggsag

Pentruder 8-20IQ

Maks skjæredybde 915 mm
Motoreffekt 27 kW
Vekt 25,5kg
Eco
Veggsag Pentruder 6-10HF fra Akutt
Veggsag

Pentruder 6-10HF

Maks skjæredybde 515 mm
Motoreffekt 15 kW
Vekt 20 kg
Eco
Veggsag Pentruder 6-12 HF fra Akutt
Veggsag

Pentruder 6-12HF

Maks sagedybde 515 mm
Motoreffekt 18 kW
Vekt 21 kg
Kontakt

Kontakt oss angående betongsaging

Vi er her for deg hvis du har spørsmål om saging i betong. Vårt sortiment av betongsager og utstyr til det er stort. Kontakt oss dersom du ønsker råd om hvilken betongsag som passer til ditt prosjekt. Vi i Akutt holder til i Oslo men kan levere våre maskiner hvor som helst. Vi har et stort kontaktnett i bransjen og kan gi råd dersom du trenger en entreprenør. Vi er her for deg når du skal sage i betong!

Kontakt oss

Flere guider

Guider

Betongsliping - alt du trenger å vite.

Betongsliping | Akutt | Oslo
Les mer
Guider

Fjellsplitting - Vi veileder deg

Les mer
Guider

Riving

AKUTT - Vi kan rivning og demolering
Les mer
Guider

Gulvslipning

Les mer

Kontakta salg

Vi tror på direkte personlig service og ønsker du svar på noe, enten på telefon, epost eller skjemaet, så er vi klare for å svare på det du trenger.

Kontakta utleie

Vi tror på direkte personlig service og ønsker du svar på noe, enten på telefon, epost eller skjemaet, så er det Knut som svarer deg og han har full oversikt over tekniske data, tilgjengelighet og priser.