Kjerneboring

Guide for kjerneboring.

Alt du trenger å vite om kjerneboring.

Hva er kjerneboing

Kjerneboring kan brukes til forksjellige ting; ta hull gjennom et material, lage hull for sprenging/snegledynamitt, hull for kiler.

Uannsett hva du trenger kjerneor til har vi alt du trenger for å få jobben gjord.

Kjerneboring pris

Pris er avhengig av flere faktorer som du finner i vår FAQ lenger ned på siden.

Hva må man tenke på når man bruker en kjernebor?

Oppstart

Planlegging: Før du starter kjerneboring, er det viktig å planlegge nøye. Identifiser nøyaktig hvor kjerneboringen skal utføres og hvilke spesifikke krav og mål prosjektet har.

Valg av riktig utstyr: Velg en kjernebormaskin som er egnet for jobben. Faktorer som borehastighet, diamantbor og kjernebordiameter bør vurderes for å sikre at maskinen passer til prosjektets behov.

Sikkerhet: Sørg for å implementere nødvendige sikkerhetstiltak før du starter kjerneboringen. Dette inkluderer bruk av verneutstyr, slik som vernebriller og ørepropper, samt å sikre at arbeidsområdet er trygt og at eventuelle faremomenter er identifisert og håndtert.

Kjerneboring

Ting å vurdere under kjerneboring

Materialer: Identifiser hvilken type materiale du skal bore i, for eksempel betong, stein eller asfalt. Hver type materiale kan kreve forskjellige diamantbor og boreparametere.

Nødvendige tillatelser: Sjekk om det er behov for spesielle tillatelser eller godkjenninger før du utfører kjerneboringen, spesielt hvis den utføres i offentlige eller fellesområder.

Overflater og strukturer: Vurder nøye overflater og strukturer som kan påvirkes av kjerneboringen. Ta hensyn til kabler, rør, elektriske installasjoner og andre elementer som kan påvirke boreprosessen eller kreve spesiell behandling.

Kjerneboring

Hva koster kjerneboring?

Maskinleie: Kostnadene ved kjerneboring avhenger av flere faktorer, inkludert leie av kjernebormaskin. Prisene varierer avhengig av maskinens størrelse, kapasitet og leieperioden.
Hva som er mest gunstig for deg er avhengig av hvordan jobben og din bedrift ser ut. Vi har maskiner til salgs og utleie. Vi har kun kjente merkevarer og er dem eneste i Norge som salgsfør det svenske og innovative merket, PENTRUDER.

Materiale og verktøy: Kjernebor og annet nødvendig tilbehør vil påvirke kostnadene. Sørg for å inkludere kostnadene for disse elementene i budsjettet. Vi bruker kun verktøy av høyeste kvalitet som skirer best mulig resultat.

Arbeidskraft: Dersom du trenger profesjonell hjelp til kjerneboringen, vil kostnaden for arbeidskraft og eventuelle eksterne entreprenører være en del av totalkostnaden.

Kontakt oss | Akutt
Kjerneboring

Summering

Kjerneboring med maskiner er en effektiv metode for å oppnå nøyaktige hull i ulike materialer. For å sikre suksess i prosjektet, er grundig planlegging og valg av riktig utstyr avgjørende. Vurdering av materialer, nødvendige tillatelser og hensyn til overflater og strukturer er også viktige faktorer å ta med i betraktningen. Når det gjelder kostnader, bør du inkludere maskinleie, materialer, verktøy og eventuell arbeidskraft.

Vi på Akutt har lang erfaring med kjerneboring utleie og salg av kjerneboringsutstyr. Vi har alt du trenger for enhver jobb.
Kontakt oss for et uforpliktende møte.

Kontakt

Vanlige spørsmål om kjerneboring

Prisen avhenger av to ting:

  1. Leie av maskin

  2. Type kjernebor

  3. Slitasje på kjernebor

Små maskiner er billigere enn store maskiner. Hvilken maskin du bør bruke avhenger av type jobb og kravene til jobben.

Slitasje på diamantsegmentene måles ved ut- og innlevering av utstyret. Slitasjen avhenger ikke bare av hvor lenge kjerneboret brukes, men også hvilket materiale du skal bore i og hvor dypt du skal bore.

Egentligen sliper man seg gjennom materialet ved hjelp av diamandsegmentene på boret. Dette betyr at du får en uniform finish på stykket du plukker ut og at du har god kontroll på størrelse på hullet.

Vi holder til i Oslo men kan hjelpe raskt med det ni trenger uanset hvor du befinner deg i landet.

Flere guider

Guider

Legge gulv på betong

Legge gulv på betong
Les mer
Guider

Gulvslipning

Les mer
Guider

Betongsliping - alt du trenger å vite.

Betongsliping | Akutt | Oslo
Les mer
Guider

Betongsaging - Din guide til saging i betong

Betongsaging | Akutt | Norge
Les mer

Kontakta salg

Vi tror på direkte personlig service og ønsker du svar på noe, enten på telefon, epost eller skjemaet, så er vi klare for å svare på det du trenger.

Kontakta utleie

Vi tror på direkte personlig service og ønsker du svar på noe, enten på telefon, epost eller skjemaet, så er det Knut som svarer deg og han har full oversikt over tekniske data, tilgjengelighet og priser.